​Urnesten til gravsteder på gravpladser og kirkegårde

På kirkegårdene rundt omkring i landet kan man vælge et urnegravsted som oftest måler 100×100 cm. Til disse gravsteder, er de sten vi kalder urnesten, beregnet.

Urnesten til gravsteder på gravpladser og kirkegårde

Hos Stenhugger Kriegbaum har vi stor erfaring med bearbejdning af urnesten til urnegravsteder. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer ru og polerede natursten og sten der for eksempel forestiller et hjerte eller en bog. Vi har også sten både med og uden dekorationer på. Her er der derfor altid mulighed for at finde lige netop den gravsten man ønsker. Vores urnesten holder sig inden for målene 60×40 cm. Det er en størrelse der passer godt til et urnegravsted. Vi leverer urnesten rundt om i landet, men især i og omkring Randers, Aarhus og Ebeltoft er vi godt kendt for vores flotte håndværk og gode service.

Der er som oftest ingen regler for hvilken type gravsten eller urnesten, man må vælge til et urnegravsted. Oftest er det kun størrelsen der er krav til. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl.

Vælg den rigtige inskription til den rette urnesten

Vi vil gerne stå ved, hvad vi har gjort i livet, og hvorledes vi har gjort en forskel. Derfor er det blevet almindeligt med inskriptioner, efterskrifter, personlige symboler, porcelænsfotos eller anden dekoration på urnesten. En dekoration gør ofte gravstenen mere personlig.

En efterskrift må gerne betyde noget for de efterladte, og den må også gerne give betydning for alle, der ser urnestenen.

​Vi er altid behjælpelige med at komme med forslag til hvilke skrifttyper der passer til den enkelte gravsten og urnesten. Om det skal være sandblæste bogstaver, altså bogstaver der bliver lavet ind i gravstenen, eller om det skal være bronze bogstaver, der er påsatte bogstaver. Farven på bogstaverne vælges også ud fra hvilken farve gravstenen har, og om den har en poleret eller ru overflade.

Du kan altid kontakte os for at få gode råd til hvad der ser flot ud og hvad andre har valgt at gøre.

Kontakt os for forslag og priser på mindesten

Du kan finde en række af vores urnesten og mindesten her på siden, men vi tager forbehold for udsolgte varer. Nedenstående galleri skal betragtes som inspiration, da det ikke kan garanteres at de alle er tilgængelige på pladsen.

Hvad koster urnesten? Prisen på urnesten varierer​ meget fra sten til sten, da der er stor forskel på hvor meget de er blevet bearbejdet, samt materialer. Du kan se priser på urnesten i galleriet herunder.

Kontakt os gerne på telefon 86 42 23 10 for at få mere at vide om urnesten, priser og inskriptioner. Du kan også sende en e-mail til stenhuggerkriegbaum@gmail.com.

Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi pladsen på stenhuggeriet og se det store udvalg af forskellige sten, hvor du også kan finde mange flere priser.