Valg af plænesten til mindeplæner

​Rundt på de forskellige kirkegårde findes der mindeplæner, hvor man typisk vælger en plænesten til. På kirkegårdene er der forskellige regler for, hvilken størrelse stenene må have, og om bogstaverne skal være med eller uden farve. Dette er vi selvfølgelig yderst behjælpelige med.

Fokus på grundigt håndværk og personlig service

Hos Stenhugger Kriegbaum har vi et godt samarbejde med graverne i vores område, og vi har en god viden om, hvilken slags plænesten der må anvendes på de forskellige kirkegårde i blandt andet Randers, Ebeltoft og Aarhus.

Vi hjælper desuden med at vælge den rigtige plænesten, samt indgraveringer på gravstenen. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af både sten og skrifttyper. 

Vi lægger stor vægt på grundigt håndværk i høj kvalitet, ligesom personlig service i øjenhøjde også er meget vigtigt for os.

Kontakt os og hør mere om plænesten

Har du nogle spørgsmål omkring plænesten, ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig en pris på en konkret sten, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 86 42 23 10, eller du kan skrive til vores e-mail stenhuggerkriegbaum@gmail.com, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Eksempler på steler og plænesten